Sprchovacie toalety sú v kurze

od david.m

To, čo je pre Japonsko už dlhú dobu súčasťou každodenného života, je v európskych domácnostiach stále novinkou. Umytie teplou vodou je pre mnoho z nás zvláštne, ale napriek tomu pocit čistoty po použití toalety ja na nezaplatenie.

Špeciálny systém trysiek uľahčí použitie na obe intímne partie. Podľa vašich potrieb je možné teplotu, polohu a typ ovládať pomocou jedného diaľkového ovládania. Technológia EWATER+ zaručuje čisté a hygienické udržiavanie toalety a predovšetkým oplachových trysiek.

Benefity
Sprchovacie toalety Concept disponujú vyhrievanými sedátkami s tlmeným dopadom. Integrovaný systém čistenia vzduchu udržiava vzduch v miestnostiach vždy svieži, nepríjemné zápachy sú odsávané pomocou funkcie DEODORIZÉR.

Prispôsobí sa každému
Klasická biela sprchovacia toaleta Concept 200 je pôsobivá prostredníctvom svojho jasného dizajnu. Extra plochý dizajn sedátka tvorí optický celok s keramikou. Poklop sedátka je vyrobený z odolného tvrdeného plastu THERMO.

S maximálnou hygienou
Bidetová toaleta Concept 300 i cez svoju štíhlu siluetu zahŕňa všetky známe hygienické funkcie, napríklad čistenie pred použitím, vďaka ktorej je toaleta ošetrená pred zachytením nečistôt a vďaka tomu je údržba zasa o niečo jednoduchšia. Sprchovací toaleta Concept 300 i 200 je k dispozícii v oblom a hranatom prevedení. Viac nawww.kupelne-ptacek.sk   


Reko z materiálov Ptáček – veľkoobchod
Foto: Ptáček – veľkoobchod

Podobné články